Skägg

Varmt Välkomna till oss på Klipperiet!
Nedan så kan du läsa mer om priser för rakning och boka tid.

Prislista Skägg

(Priserna gäller tills vidare fr.o.m. 1 oktober 2023)

Slätrakning

Unna dig lyx i vardagen! I denna behandling får du en skön avkopplande stund som innehåller varma handdukar, olja och lotion som är anpassad efter din hudtyp och slätrakning med kniv. Känn känslan att vara riktigt babylen.

530 kr

Skäggtrim + raka linjer

Unna dig lyx i vardagen! Här får du en skön behandling i form av varma handdukar, olja och lotion som är anpassad efter din hudtyp, rakning med kniv och intrimning av skägg och mustasch. Låt oss ta hand om ditt skägg och få det inklippt efter din ansiktsform och dina önskemål.

520 kr

Klipp + skägg

Unna dig lyx i vardagen! I denna behandling ingår skäggtrim eller slätrakning. Varma handdukar, olja och lotion som är anpassat efter din hudtyp, rakning med kniv så att du blir alldeles slät och babylen. Här blir du även schamponerad, klippt och stylad.

900 kr

Skalprakning

Vill du vara riktigt slätrakad på skalpen? Då är detta behandlingen för dig. Du får varma handdukar runt huvudet, massage med oljor och blir slätrakad med kniv.

510 kr

Följ oss på sociala medier

Låt oss inspirera! Följ oss på sociala medier för att få tips, idéer, nyheter, tävlingar och en massa annat.
Ingen blir gladare än vi om ni följer, gillar och kommenterar!

Boka tid för rakning

Vill du boka tid för rakning kan du antingen komma in till oss, ringa oss på 040-643 50 70 eller använda vår internetbokning (klicka nedan).